IMG-8544.jpg

Elin Brandsfjell

PERSONLIG TRENER ERNÆRINGSFYSIOLOG TRENINGSVEILEDER GRUPPETRENING

Utdannet sykepleier, personlig trener, skolefritidspedagog, jobbet som coach siden 2017 og ernæringsfysiolog. Spilt håndball i 10 år. Kjørt snøscootercross i 3 år og ble midt-norsk mester 2010/2011. Interessen for styrketrening kom for fullt i 2011 etter en ryggskade. Stilte i sitt første fitnesstevne våren 2014. 6.plass Sandefjord Open 2018 og 1.plass NM bodyfitness i Oslo 2018.
Elin har bred erfaring med oppsett av kosthold og trening, både i konkurransesammenheng og andre treningsrelaterte målsetninger.
Ta kontakt med Elin og hun hjelper deg å kvalitetssikre ditt treningsopplegg slik at du opplever mestring, glede, motivasjon og når målet du har satt deg.
Opp i vekt, ned i vekt, opp i muskelmasse, funksjonell kropp, rehabilitering etter skade —> Ingen utfordring er for stor, vi når målet sammen!

Magnar Kne Galåen

PT SKITIMER TRENINGSVEILEDER GRUPPETRENING

Idrettsutøver innen skiskyting. Har satset fullt på skiskyting de siste 10 årene. Spilt fotball og satset litt på sykkel. I tillegg prøvd ut triathlon med 12.plass i Trollstigen Triathlon som beste resultat. Har en allsidig treningsbakgrunn med hovedfokus på utholdenhetstrening. Kan hjelpe deg med planlegging, gjennomføring, intensitetsstyring og mentale utfordringer både på trening og mer rettet mot konkurranse. God kunnskap om basistrening og kjernetrening. Du kan også bestille privattimer og kurs på ski, dette passer både enkeltpersoner/grupper/bedrift.

Morten Homnes

DAGLIG LEDER TRENINGSVEILEDER GRUPPETRENING

Morten er utdannet innen økonomi og har mange år bak seg innen serviceyrket. Kjører motocross og har de seneste årene blitt hekta på styrketrening. Svært opptatt av å ha kunden i fokus og er blid som dagen er lang! Han hjelper deg i gang og gir deg det du trenger for å føle deg trygg både på gruppetrening og apparater/frivekter.