20170215_200350.jpg

Elin Brandsfjell

PERSONLIG TRENER ERNÆRINGSFYSIOLOG TRENINGSVEILEDER GRUPPETRENING

Utdannet sykepleier, personlig trener, skolefritidspedagog og er nå 3. års ernæringsfysiolog student. Spilt håndball i 10 år. Kjørt snøscootercross i 3 år og ble midt-norsk mester 2010/2011. Interessen for styrketrening kom for fullt i 2011 etter en ryggskade. Stilte i mitt første fitnesstevne våren 2014. God på programdesign, kosthold og korrigering av øvelser. Er opptatt av å se hele mennesket, tenke både forebygging, behandlig og rehabilitering. Gleder meg til å hjelpe deg!

Magnar Kne Galåen

PT SKITIMER TRENINGSVEILEDER GRUPPETRENING

                                            Idrettsutøver innen skiskyting. Har satset fullt på skiskyting de siste 10 årene. Spilt fotball og satset litt på sykkel. I tillegg prøvd ut triathlon med 12.plass i Trollstigen Triathlon som beste resultat. Har en allsidig treningsbakgrunn med hovedfokus på utholdenhetstrening. Kan hjelpe deg med planlegging, gjennomføring, intensitetsstyring og mentale utfordringer både på trening og mer rettet mot konkurranse. God kunnskap om basistrening og kjernetrening. Du kan også bestille privattimer og kurs på ski, dette passer både enkeltpersoner/grupper/bedrift.

Morten Homnes

DAGLIG LEDER TRENINGSVEILEDER GRUPPETRENING

                                                        Morten er den du oftest møter på dagtid. Han er utdannet innen økonomi og har mange år bak seg innen serviceyrket. Kjører motocross og har de seneste årene blitt hekta på styrketrening. Svært opptatt av å ha kunden i fokus og er blid som dagen er lang! Han hjelper deg i gang og gir deg det du trenger for å føle deg trygg både på gruppetrening og apparater/frivekter.