VELKOMMEN!

 

Om Røros Gym:

Røros Gym åpnet dørene 16.februar 2016. Senteret er fullspekket av utstyr fra technogym og sportsmaster. Senteret er på omlag 530kvm. Senteret er på ett plan og godt egnet for rullestolbrukere. Vi i Røros Gym er lidenskapelig opptatt av trening og det å hele tiden utvikle oss og Røros Gym til det beste for våre medlemmer. 

 

Service: 
Vi er tilgjengelig i betjente tider i resepsjon og på telefon utenfor betjente tider, slik at vi alltid er her for deg. Vi er også beredt til å hjelpe deg med treninga. Vi setter renholdet høyt og holder god hygienisk standard på gymmet, vi prioriterer også ryddighet for trivselen sin del og vi gjør vårt beste for at utstyret fungerer slik det skal og ordne så fort som mulig om det ikke gjør det.

 
 

Lokalet og tryggheten: 
Treningsutstyret er fra technogym og er av topp kvalitet, stort lyst lokale med god ventilasjon og åpningstider som gjør at du som medlem kan trene når det måtte passe deg. Nede i kjelleren har vi både herre og dame garderober med mulighet for dusj og omkledning.
Ansatte har tatt førstehjelpskurs slik at vi alltid er forberedt dersom ulykken skulle være ute, der vi har trent på bruk av hjertestarter og hjerte-lungeredning. Det er viktig for oss at alle som trener hos oss føler seg trygge. 

 

Vår visjon:

Trening skal være noe som alle kan ha nytte og glede av, uansett alder, funksjonsnivå og mål. Dette tilbyr vi ved å være lett tilgjengelig og med å skape gode muligheter for personlig vekst og mestring. Ved å yte gjennomgående god service og tett oppfølging for den enkelte, skaper vi treningsglede og bedre helse for folk i alle aldre.

 

KOM SOM DU ER, ALLE ER HJERTELIG VELKOMMEN TIL OSS!