IMG-6702.JPG

          Styrketrening med PT-Elin

Hver 1.tirsdag i mnd kl.1930 har dere mulighet til å være med på en helt ny time her på senteret «styrketrening med PT-Elin». Dette er en time som foregår på senteret med fokus på styrketrening og teknikk. Øvelsene vil bli tilrettelagt hver enkelt, men timen blir hard. Ingen timer blir like, så her trener vi variert.
Denne timen er for de med grunnleggende trenings-erfaring som ønsker å løfte treningen sin til neste nivå. Elin vil veilede, pushe og garantere en god time der målet er å bli sterkere og få en god introduksjon med styrketrening og ulike prinsipper innen styrkeøkning. Få plasser, så førstemann til mølla-prinsippet.
Elin gleder seg og ser frem til å komme igang.

Påmelding skjer via booking

image1 (7).jpeg

Seniortimen

Hver torsdag kl. 0930 kan du være med denne herlige gjengen på seniortimen. 

Seniortimen er en gruppetime med fokus på bevegelighetstrening, styrketrening, balanse, holdning, kjerne, mestring og trivsel! Timen varer i 60 minutter, inklusive oppvarming og uttøying.
Styrketrening er viktig for alle grupper i befolkningen, uansett alder og kjønn. Det er faktisk slik at de som er eldre, vil ha enda mer utbytte av slik trening enn de som er unge.
Dersom du trener styrke, bidrar det til å bremse det aldersbestemte tapet av muskelmasse og styrke. Styrketrening er også positivt for skjelettet, og det kan redusere risikoen for beinskjørhet. Inkluderer du bevegelighetstrening og balansetrening, får du også en bedre holdning. Dette gir redusert risiko for å falle, økt fleksibilitet og økt bevegelighet.
Fordelene for eldre som trener, er mange. Fysisk aktivitet reduserer dødelighet, fedme, blodtrykk og risiko for sykdommer som lungesykdom, slag, alzheimers, hypertensjon, kreft og skader. Det fremmer både mental og fysisk helse, bedrer funksjonsdyktighet, balanse, kropps-kontroll, fremmer glukose-toleranse og insulineffekt og halverer risikoen for hjertesykdom og dødelighet.
Dessuten er det gunstig i forebyggingen av beinskjørhet, mot leddlidelser, belastningslidelser, det minsker risiko for enkelte typer kreft, forebygger depresjoner, bedrer den generelle mestringsevnen og selvbildet.

 

Sett av tid (torsdager 0930) og møt opp her på Røros Gym du også! :-)

 

SOM MEDLEM KAN DU TRENE HVER DAG HELE ÅRET FRA 05.00 TIL 24.00

Betjente tider  
Mandag-fredag: 11.00-15.00

 

Vi er selvfølgelig tilgjengelig utenom betjente tider, så ikke nøl med å ta kontakt!

 

 

 

Kontakt oss:

Morten:  90892343

Magnar: 45200869

Elin:        92843403

 

Navn *
Navn

 

PRISER:

Drop-in 99,-
Helgepass 179,-
Ukespass 239,-
(VIPPS og send SMS med valgt produkt til 90892343 og vi sender deg dør-kode)

Ungdom 13-15 år 199,- pr mnd (forutsetter 3 veiledningstimer 899,-)
Pendler 249,- pr mnd
Hytta 249,- pr mnd (gjelder alle på hytta)
Student 299,- pr mnd
Honnør 359,- pr mnd
Ordinær 399,- pr mnd


Vi har ingen bindingstid på våre medlemsskap!

Du kan enkelt finne medlemskap som passer deg her på nettsiden ved å trykke, BLI MEDLEM!

Vi har bedriftsavtaler med flere bedrifter her i området, så spør oss eller din bedrift slik at vi får opprettet korrekt medlemskap.

De rimeliste medlemskapene våre forutsetter signering av avtalegiro.

Trykk BLI MEDLEM for å se priser på abonementene våre eller ta kontakt med oss i dag for å finne et medlemsskap som passer for deg!

Personlig Trening
1 PT-time 649,-
3 PT-timer 1299,-
5 PT-timer 2099,-
10 PT-timer 3499,-